VapexTech concentreert zich op hoogwaardige groene technologie

Vapextech (NL) is de belangrijkste importeur van Vapextech batterijen in Nederland. We verkopen al vele jaren batterij- en opladerproducten van Vapextech en vinden dat ze voldoen aan de hoogste normen en het hoogste vermogen.

Onze batterijen worden gebruikt in een grote verscheidenheid aan producten en apparatuur. Batterijen van het Vapextech-model rusten radiografisch bestuurbare auto's, buggy's, boten en vliegtuigen uit. Biedt gebruikers uren plezier en concurrentie. We leveren Airsoft-batterijen om Airsoft Electric Guns van stroom te voorzien, zodat spelers kunnen vertrouwen op stroombronnen van de hoogste kwaliteit tijdens hun schermutselingen. LIFE-batterijen en LIPO-batterijen zijn online te koop, samen met een reeks standaard oplaadbare batterijen en batterijladers.

Odoo + afbeelding en tekst

Groene technologie

Onze groene technologie heeft een geheel nieuw type oplaadbare NiMH-batterij gecreëerd, de 'gebruiksklare' batterij, onze 'instant'-serie - om te voldoen aan de MILIEU-, ECONOMISCHE & GEMAK-behoeften van onze klanten. Dit is een alles-in-één oplossing.

Batterijladers 

Een reeks batterijladers maakt het ook gemakkelijk om onze oplaadbare batterijen te gebruiken. Premium laders kunnen jarenlang worden gebruikt, wat aanzienlijke besparingen oplevert.


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Certificeringen

Daarnaast hebben we een aantal branchecertificeringen behaald om de kwaliteit van onze diensten en producten te waarborgen. Onze nieuwe producten voldoen ook aan de Europese RoHS-milieunormen, wat betekent dat alle grondstoffen recyclebaar moeten zijn, vooral metalen onderdelen en kunststoffen.